zomerzoektocht

Geniet samen met je familie en/of vrienden van een mooie fietstocht langs rustige wegen van Kruisem. Tijdens de fietstocht ga je op zoek naar enkele foto's en antwoord op de vragen. Er is keuze uit 2 tochten. Een gezinstocht van ong. 10 km én een grotere tocht van ong. 25 km

Locatie

Kruisem 9770 Nieuw plein Nieuw plein

Beide fietstochten starten en eindigen op het Nieuw Plein in Kruishoutem.Je kiest zelf wanneer je aan de zoektocht deelneemt. Wens je kans te maken op één van de prijzen (één of meerdere Kruisembonnen) dan moet je deelnemingsformulier én inschrijvingsgeld (€5,00 voor leden van gezinsbond/ € 10 voor niet-leden) ten laatste 31 augustus in het bezit zijn van gezinsbond Kruishoutem.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
5.00

Om kans te maken op een prijs betaal je per deelnameformulier: €5,00 voor leden gezinsbond; € 10,00 voor niet-leden Te betalen via overschrijving BE96 7330 2716 7205 of in een gesloten envelop bij afgifte van deelnameformulier.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Zo Mrt 07
Locatie

Lievegem

Ma Mrt 08
Locatie

Vlaanderen en Brussel

Do Apr 08
Locatie

Kruisem